Wie zijn wij?

Onze artsen

Dr. Greet Mestdagh

Greet Mestdagh is afkomstig uit Zonhoven, gehuwd en moeder van 3 kinderen.

Ze volgde haar opleiding aan de Katholiek Universiteit Leuven. Nadien werkte ze in het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis te Aalst. Sinds 1999 is zij actief in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk.

Naast algemene verloskunde en gynaecologie, heeft zij zich verder bekwaamd in fertiliteitsproblematiek en is zij als infertiliteitsspecialiste verbonden aan het Fertiliteitscentrum van het Ziekenhuis Oost-Limburg.

Op chirurgisch vlak is zij gespecialiseerd in operatieve hysteroscopie en endoscopische chirurgie, in het bijzonder problemen van complexe endometriose.

Afspraak maken

Dr. Caroline Van Holsbeke

Caroline Van Holsbeke is afkomstig uit Grobbendonk (Antwerpen) en moeder van 2 zonen.

Zij studeerde in 2003 af als gynaecologe na een opleiding aan de Katholieke Universiteit te Leuven en het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, Nederland. In 2010 behaalde ze de titel van doctor in de biomedische wetenschappen. In haar doctoraal proefschift onderzocht ze de verschillende strategieën om preoperatief goed - en kwaadaardige eierstokcysten van mekaar te kunnen onderscheiden.

Sinds 2003 werkt ze in het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk.

Naast algemene verloskunde en gynaecologie is zij in het bijzonder gespecialiseerd in verloskundige echografie en hoogrisico-verloskunde. Als specialiste in gynaecologische echografie werkte zij tot 2014 ook als consulente in het UZ Gasthuisberg te Leuven.

Afspraak maken

Dr. Jean-Christophe Schobbens

Jean-Christophe Schobbens is afkomstig uit Wilrijk (Antwerpen) en vader van één dochter en 2 zonen.

Hij studeerde in 2001 af als gynaecoloog na een opleiding aan de Universiteit Antwerpen. 

In zijn laatste opleidingsjaar heeft hij zich in de laparoscopie gespecialiseerd. Na zijn opleiding heeft hij 8 jaren in het kankerziekenhuis "Institut Jules Bordet" te Brussel gewerkt. Hier specialiseerde hij zich in de gynaecologische oncologie.

Sinds 2009 is hij werkzaam in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk.

Naast algemene verloskunde en gynaecologie is hij dus in het bijzonder gespecialiseerd in de kankerchirurgie (borst en klein bekken) en in de moeilijke laparoscopie zoals voor endometriose.

Afspraak maken

Dr. Tinne Mesens

Tinne Mesens is afkomstig uit Herselt, de Antwerpse Kempen, en mama van drie zonen.

Zij volgde haar opleiding tot gynaecoloog aan de Katholieke Universiteit Leuven en bekwaamde zich daarna verder in de hoog risico verloskunde aan het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, Nederland.

Naast algemene gynaecologie en verloskunde heeft zij bijzondere interesse in de hoog risico verloskunde en prenatale echografie.

Afspraak maken

Onze vroedvrouw

Mevr. Veerle De Loenen

Veerle De Loenen is afkomst uit Genk, gehuwd en mama van twee kindjes.

Ze studeerde Vroedkunde aan de KHLIM te Hasselt, en begon na haar studies te werken in het Ziekenhuis Oost Limburg te Genk. Daar werkte ze 11 jaar op raadpleging gynaecologie waar ze voornamelijk zwangerschapsinfo gesprekken en counselings deed.

Vanaf het najaar 2014 kiest ze voor een nieuwe uitdaging en voegt ze zich toe aan het team in de weidestraat. Ze zal samen met Dr Mestdagh, Dr Schobbens en Dr Van Holsbeke mee instaan voor de begeleiding van de zwangere patienten.

Onze assistenten

Mevr. Martine Maes

Martine Maes is afkomstig uit Spalbeek. Ze startte als eerste de gynaecologiepraktijk mee op en leidt sindsdien het team van onze assistenten. Verder ontvangt ze hoofdzakelijk de patiënten van Dr. Van Holsbeke op donderdagnamiddag en de patiënten van Dr. Schobbens op dinsdagnamiddag.

Ze staat in voor de afspraken en de vlotte gang van zaken tijdens de consultaties.

Mevr. Rita Fraiponts

Rita Fraiponts is afkomstig uit Zonhoven. Ze heeft jaren gewerkt als hoofdvroedvrouw in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk en daarom zijn we blij dat ze haar ervaring nu deelt tijdens de opvang van de patienten van Dr. Mestdagh op maandagnamiddag.